Den svenske angriber fortæller, at det tog ham tre måneder at overbevise skeptikerne blandt Manchester Uniteds fans, da han spillede i klubben. 

Ikke alle var lige overbeviste om, at Zlatan Ibrahimovic havde niveau til at spille i Manchester United, da svenskeren skrev under på en et-årig kontrakt med klubben i en alder af 35 år.

Men det tog ham tre måneder, så var skeptikerne overbevist, fortæller han nu ifølge Goal til den engelske klubs officielle hjemmeside. 

”Jeg arbejdede, gjorde mine ting og tilpassede mig trænerens filosofi. Det havde jeg ingen problemer med. Jeg er professionel. Men folk snakkede, som om de havde styr på det hele. Min udfordring var, at jeg havde den alder, jeg havde, og det fik folk til at sige, at jeg ikke var god nok og en masse bullshit.” 

Men de kritiske røster gav ham kun mere blod på tanden, siger han. 

”Det giver mig adrenalin. Og efter tre måneder måtte alle de mennesker æde deres ord. Så havde jeg brug for nye ’haters’, fordi de gamle var blevet mine fans!”

Svenskeren fik opbygget et fantastisk forhold til klubbens fans, fortæller han. Og det var en fed følelse, når de sang hans navn på lægterne på Old Trafford. 

”Jeg har ikke brug for at slikke røv, men fansene var utrolige. Jeg husker min første kamp i Premier League ude mod Bournemouth, hvor jeg scorede, og så sang de mit navn i 45 minutter.

De satte generelt pris på indsats, og det er den bedste anerkendelse, man kan få som spiller. Klubbens fans er 50 procent af alt, vi gør. Forestil jer at spille for tomme tribuner. Så ville man jo ikke gide. Old Trafford var altid fuldt,” fortæller Zlatan

Den 37-årige svensker er også godt kørende i sin nuværende klub, LA Galaxy, hvor det er blevet til 22 mål i 27 kampe.