De fleste var meget overraskede, da Schweiz slog Frankrig ud af dette års EM. Frankrig var foran 3-1, men Schweiz formåede at udligne, hvorefter kampen endte med at skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence.

LÆS OGSÅ: Messi er blevet tilbudt kontrakt af ‘verdens dårligste klub’

Da den franske stjerne Kylian Mbappé skulle sparke sit straffespark, var Schweiz foran 5-4. Han bliver betragtet som ét af verdens største talenter, hvorfor langt de fleste forventede, at han ville score.

Sådan gik det dog ikke, for Schweiz’ målmand Yann Sommer formåede nemlig at redde Mbappés spark fra straffesparkspletten.

Målmanden, der til dagligt er at finde mellem stolperne hos tyske Borussia Mönchengladbach, kunne dog ikke juble med det samme. Det skyldtes, at hans redning først skulle godkendes af dommerne.

Hans redning blev godkendt, men det er ikke alle, der mener, at den skulle have været det. Spanske Marca skriver, at der er intet mindre end 240.000 personer, der har skrevet under på, at de mener, at den ikke skulle have været godkendt, og at kampen skal spilles om.

Folk mener nemlig ikke, at Yann Sommer fulgte reglerne, da han formåede at redde Kylian Mbappés spark på mål. Der er nemlig en regel, der lyder på, at målmanden skal have mindst én fod på mållinjen, når der sparkes straffespark.

LÆS OGSÅ: Avis: Juventus har udset sig tre Ronaldo-afløsere

Det ser dog ikke ud til, at UEFA er villige til at arrangere en omkamp mellem de to hold, da de stoler på, at dommerne har trukket den korrekte afgørelse. Derfor er der ikke noget, der tyder på, at det ikke vil være Schweiz, der træder ind på banen, for at spille mod Spanien fredag aften.