Andreas Christensen forventes at skrive under på en ny kontrakt med Chelsea, når landsholdspausen er overstået

Det er blot et spørgsmål om tid, før det bliver offentliggjort, at Chelsea har forlænget med den danske forsvarer Andreas Christensen.

LÆS OGSÅ: Xavi stiller krav: Bliver kun træner, hvis Barcelona foretager fem signings

Transferekspert Fabrizio Romano har rapporteret, at det forventes, at den danske forsvarer til sætte sin underskrift på en ny kontrakt, når han vender retur til London efter landsholdspausen.

I samme ombæring meldte han også, at der allerede er enighed mellem Chelsea og AC om den nye kontrakt. Derfor mangler der blot at blive sat en krusedulle på papiret, inden Andreas Christensen har forlænget sit ophold i London-klubben.

Ikke nok med, at han kan se frem til at forlænge sin tid i Chelsea, så han kan også se frem til en markant lønforhøjelse. Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Ifølge mediet kommer han til at tjene intet mindre end 140.000 pund om ugen, når han har skrevet under på sin nye kontrakt. Det er svarende til en ugentlig løn på hele 1,2 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Førende kandidat: Lampard kan blive ny Newcastle-træner

Det er et betydeligt trin op i forhold til hans nuværende kontrakt, hvor han angivelig tjener 80.000 pund om ugen, hvilket svarer til cirka 700.000 kr. Derfor er der næsten tale om en fordobling af hans løn.