Dagen, som alle husker, men som man ser tilbage på med stor sørgmodighed, og alle de følelser, man forbinder med tiden, hvor alle fodboldfans levede i uvished, ønsker man forsvinder. Dagen, der henvises til, er dagen, hvor tolv af de største klubber i Europa valgte at rette sig sammen i et Super League-projekt, som skulle ende ud i at blive turneringen over dem alle.

LÆS OGSÅ: Medie: Messi har bedt sine folk finde bolig i Paris

Det var dog til stor glæde, da projektet blev trukket tilbage.

Der skulle gå under to dage efter offentliggørelsen af Super League, før de seks Premier League-storklubber meldte sig ud, da deres involvering blev mødt af stor kritik.

Super League-turneringen skulle spilles udenom Champions League og Europa League, hvorfor man naturligvis fulgte UEFA meget tæt. De fik meldt ud, sammen med FIFA, at de tog afstand fra udbryderligaen, men ifølge The New York Times, så var FIFA allerede klar over, at Super League ville blive oprettet.

De erfarer nemlig nu, at FIFA-præsident Gianni Infantino, sammen med andre højtstående personer hos FIFA, alle var med, da man indgik i forhandlinger om Super League.

De skriver endvidere, at repræsentanter fra de 12 klubber allerede var i dialog med FIFA tilbage i 2019, hvor FIFA blandt andet ønskede, at flere af Super League-klubberne skulle deltage i Klub VM, hvis man ønskede opbakning til projektet fra FIFA.

LÆS OGSÅ: Har før ønsket United-skifte: Solskjær meldes interesseret

Hvis FIFA støttede op om projektet, så ville det ligeså have medført, at man ikke vil straffe spillerne, der spiller i de respektive Super League-klubber.