Stoltheden er stor i Danmark, og den blev ikke mindre, da Danmark spillede sig videre ved EURO 2020 med en 2-1-sejr over Tjekkiet i lørdagens kvartfinale. Hertil kom Kasper Hjulmand dog også med en appel til Boris Johnson og de engelske myndigheder.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Det bliver nemlig et opgør uden tilrejsende fans fra Danmark, som briterne ikke tillader, da man ikke ville kunne nå at overholde de pågældende karantæne-regler.

Søndag blev det også bekræftet, at selvsamme myndigheder har afvist en særaftale for danske tilrejsende fans, hvilket naturligvis ærgrer landstræneren, men ikke noget, der overrasker ham.

“Jeg er ikke overrasket. Det er bare ærgerligt, men det er en situation, hvor der er sundhedsmyndigheder, der træffer de her beslutninger, og vi kan jo ikke gøre så meget ved det, så jeg går altså ikke rundt og bruger alt for meget tid på det,” fortæller Hjulmand ved pressemødet søndag aften og fortsætter:

“Det er ærgerligt, for det fedeste ved EM og VM, synes jeg, er, når man har et helt delt stadion, hvor den ene halvdel er det ene lands farver, og den anden halvdel er det andet lands. Det er helt magisk og fantastisk at opleve.”

“Det kunne have været fantastisk på Wembley, men vi har spillet der, hvor der var fuldstændigt tomt, og vi har alle sammen oplever fodbold uden mennesker, og nu kommer der trods alt en masse mennesker.”

“Det er som at spille en udekamp, og det er der også noget charme i og fedt ved, så vi glæder os egentlig bare. Vi ser på det med positive briller, men det er selvfølgelig ærgerligt, for sindssygt mange danskere kunne godt have tænkt sig at tage til London,” kommer det fra Kasper Hjulmand.

LÆS OGSÅ: Pogba afviser kontraktsnak med United: Ingen bud endnu

Han glæder sig dog over muligheden for fans, hvis alternativet var ingen, hvor han slutteligt siger, at han håber, at drengene kan lukke munden på dem.