Den italienske agent Andrea D’Amico er af den opfattelse, at Cristiano Ronaldo sandsynligvis forlader Juventus til fordel for Manchester United. Han forventer desuden, at det sker allerede til sommer.

LÆS OGSÅ: Har været rygtet til City og United: Nu vil Real Madrid-stjerne acceptere kontraktudspil

Den 36-årige viste en fremragende form for Den Gamle Dame i den netop overståede 2020/21-sæson. Han formåede at sende bolden i nettet 36 kampe i 44 kampe på tværs af alle turneringer.

Den portugisiske stjernes fremtid i Torino bliver der dog fortsat stillet spørgsmålstegn ved. Det hævdes desuden, at han selv er ivrig efter at søge nye græsgange, inden hans kontrakt udløber næste år.

Manchester United menes at være interesserede i at hente deres tidligere angriber forud for næste sæson, og D’Amico har sagt, at det er en reel mulighed.

Han påpeger, at det sandsynligvis vil blive i en byttehandel, som sender Paul Pogba den anden vej. Franskmandens kontrakt udløber næste år, og der er endnu ingen underskrevet kontraktforlængelse på bordet.

“Det er svært at forudsige, hvad der vil ske. Vi skulle være i Massimiliano Allegis hoved. Mit forslag er, at CR7 kan afslutte sin karriere et andet sted,” sagde D’Amico til Tuttosport.

“Hvor? Ikke i Spanien eller Tyskland. Paris Saint-Germain er også vanskeligt. Går vi med udelukkelse, vil jeg sige Manchester United. Måske med en Ronaldo-Pogba-byttehandel,” fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Tuchel overvejer at sælge Bayern München-transfermål

For nylig har flere medier skrevet, at Ronaldo er ‘fristet’ af idéen om at vende tilbage til Old Trafford, hvor han tilbragte seks år mellem 2003 og 2009. I denne periode scorede han 118 mål i 292 kampe for de engelske giganter.