Andre Riel og Ryan Mmaee er ikke længere en del af førsteholdstruppen i AGF. Ifølge  sportschefen ikke indgår de ikke i klubbens planer. 

Det er ikke blevet til spilletid overhovedet for hverken Andre Riel eller Ryan Mmaee i dette kalenderår. Derfor har de to angribere nu fået at vide af, at de ikke indgår i fremtidsplanerne for AGF og derfor ikke længere er en del af førsteholdstruppen. Det fortæller klubbens sportschef Peter Christiansen til Aarhus Stiftstidende. 

”De er her i foråret blevet overhalet af andre spillere og har været langt fra spilletid. Sådan er det i fodbold. Det er de bedste spillere, der bliver peget på, andre bliver valgt fra. De står bare ikke først for. Og da ingen af dem indgår i vores planer for den kommende sæson, har vi fortalt dem, at det er bedre, at de hver især har fokus på, hvad der skal i fremtiden. Det er sådan set bare det, og mere har jeg i grunden ikke lyst til at kommentere på det,” siger han til den aarhusianske avis. 

21-årige Ryan Mmaes er på lejekontrakt, der udløber til sommer, hvor han derfor forventes retur til Standard Liege i Belgien, mens 29-årige Andre Riel blev købt i Helsingør i sommeren 2017 på en tre-årig kontrakt. Hans succes i AGF har været begrænset, og i løbet af hele den nuværende sæson har han blot spillet 14 minutter. I alt er det blevet til 11 kampe og ingen mål for Riel i hans tid i AGF. 

Aarhus Stiftstidende skriver desuden, at de to spillere ikke har imponeret på træningsbanen i foråret ifølge avisens oplysninger. I januar måned hentede klubben Patrick Mortensen i norske Sarpsborg, og den 29-årige angriber har vist sit værd og scoret 9 mål i Superligaen, ligesom den unge Alexander Ammitzbøll har fået en del spilletid i front for AGF på det seneste, hvor klubben har imponeret med foreløbig syv sejre i træk –  i en periode, hvor også 22-årige Mustapha Bundu er begyndt at score flere mål.