AGF-direktør Jakob Nielsen regner med, at det bliver en hård kamp om adgang til slutspillet i top-seks, og så vil han gerne slå fast, at det ikke er i AGF, de snakker om Champions League. 

Der er kun to kampe tilbage i superligaens grundspil, og AGF er blandt de hold, der kan nå slutspillet for top-seks.

Klubdirektør Jakob Nielsen fortæller til Tipsbladet, at han godt forstår, når folk peger på AGFs svingende præstationer de seneste mange år, mens klubben selv har ambitioner om at tilhøre den øvre del af ligaen. Men tingene går den rette vej, mener han. 

”Jeg forstår fuldt ud, at vi bliver målt på resultaterne, for det er det, folk kan se. Under overfladen, hvis jeg må bruge metaforen om et isbjerg, så sker der så mange ting, ingen aner noget om. Og der kan jeg som direktør se, at alt, vi arbejder for, bevæger sig i den rigtige retning. Talentudvikling, førsteholdet, PC’s arbejde med truppen, vores træningsanlæg, et nyt stadion, vores sponsorarbejde og opgraderingen af det kommercielle setup,” siger han og understreger dermed, at han har det lange lys på og ikke kun ser succes på den korte bane som det centrale for klubben. 

Som Jakob Nielsen siger til Tipsbladet, så kommer resultaterne ikke af sig selv eller blot fordi, man bliver omtalt som en klub med potentiale, fordi man hører til i Danmarks næststørste by. 

”Det er ikke os internt i AGF, der kommer med profetier om topplaceringer, og som giver sig til at spille Champions League-hymnen efter et par gode resultater, det er alt sammen noget, der kommer udefra. Vi holder snuden i sporet, og vi ved, hvor meget arbejde vi har foran os,” siger Jakob Nielsen.

AGF møder OB hjemme på mandag, inden det gælder AaB på udebane i det sidste opgør i grundspillet. OB ligger pt nummer tre, mens AaB ligger lige over AGF på en syvendeplads med et enkelt point ned til aarhusianerne.