AGF vil ikke afsløre for meget af sin taktik, før forårets sæsonpremiere mod Randers på søndag og har valgt at lukke de to sidste træningspas for offentligheden inden kampen. 

”Det er pisseirriterende at have sådan nogle som dig stående omkring træningsbanen, når vi skal øve detaljer. Du er der, fordi du vil viderebringe den information, der foregår. Når vores træninger er åbne, tilrettelægger vi den efter, I journalister er her. Sådan er det at være i AGF. Her er der enorm interesse for os. Det er ikke det eneste sted i verden, det er sådan. Men der er i Danmark altså ikke mange klubber, der er som AGF.” 

AGF-træner David Nielsen var klar i mæglet, da en journalist fra BT bad om en forklaring på, hvorfor klubben har valgt at lukke træningen for offentligheden fredag og lørdag, inden søndagens kamp mod Randers. AGF har overvintret på en tredjeplads i Superligaen. En imponerende bedrift af aarhusianerne, men også en anledning til ikke at blive for selvtilfredse, siger træneren til avisen. 

”I har i optaktsfasen til Superliga-foråret gjort alt, hvad vi kan, men nu starter ligaen. Alt i alt er jeg glad, men jeg har det på den måde, at man altså ikke indleder en halvsæson med at være alt for tilfreds. Det er vigtigt at forstå, at selvom det lige nu ser godt ud, så kan der i løbet af blot to runder være byttet om på alt. Men min tro på, at vi vil gøre det godt i foråret, er stor,” siger David Nielsen og understreger, at kampen mod Randers bliver vanskelig. 

AGF-træneren er tilfreds med, at klubben har formået at holde truppen samlet og ikke har mistet spillere i transfervinduet i januar. Samtidig har trænerstaben forsøgt at intensivere træningen endnu mere end tidligere. 

”Hermed bygger vi videre på sidste års erfaring, hvor det var tydeligt, at præstationerne blev optimeret, jo skarpere fysisk spillerne blev.”

AGF tager imod Randers på søndag klokken 16.