AGF er den seneste danske klub, hvor førsteholdet er blevet ramt af coronavirus. I AGF er det målmanden Kasper T. Kristensen, der er blevet smittet. Det oplyser klubben selv på sin hjemmeside.

Ifølge AGF er han både “frisk og symptomfri”, men han sættes dog i karantæne derhjemme for at undgå, at han smitter andre. Det betyder, at han ikke vil deltage i træningen i den kommende uge. Dertil er han heller ikke med, når holdet møder Brøndby IF på søndag.

“Vi følger nu de retningslinjer fra Divisionsforeningen for personer, der er testet positiv. Det betyder, at TK nu bliver hjemme i de kommende syv dage og han udgår derfor af træningen indtil videre. Vi følger naturligvis de givne retningslinjer og tager vare på situationen – blandt andet med yderligere test af hele gruppen,” siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Kristensens positive test viste sig, da han og de øvrige AGF-spillere var gennem den obligatoriske ugentlige test. Klubben fortæller desuden, at alle øvrige spillere og medarbejdere testede negativ.

For at sikre, at de fortsat er virusfri forud for weekendens kamp, skal de gennem endnu en test. Det dikterer retningslinjerne fra Divisionsforeningen. Både spillere og medlemmer af staben testes fredag.

Det er ikke første gang, at en AGF-spiller rammes af coronavirus. Den samme skæbne overgik nemlig Mustapha Bundu i sommer.