I en hæsblæsende og dramatisk kamp i Parken, viste AGF imponerende skarphed på dødbolde og sikrede sig en overraskende 2-1 sejr over FC København.

Kampen bød på intensitet, drama og nervepirrende øjeblikke, der holdt tilskuerne på kanten af deres sæder.

AGF fik en flyvende start på kampen, da Nicolai Poulsen gjorde sig uheldigt bemærket med et hurtigt gult kort, derefter fik han rettet op på sagerne med en efterfølgende scoring. Et hjørnespark endte foran Poulsen, som resolut sendte bolden i nettet, og gav AGF en drømmestart i Parken.

FCK derimod oplevede en skuffende start, da de måtte foretage en tidlig udskiftning efter 25 minutter. Forsvarsspilleren Denis Vavro måtte forlade banen med en skade efter en sammenstød med Magnus Knudsen.

AGFs første mål kom efter et hjørnespark, og kort før pausen gentog de bedriften. Frederik Tingager headede bolden i mål, hvilket udløste jubel blandt udeholdets fans. FCK var tæt på at reducere før halvleg, men AGF’s forsvar stod imod, trods flere store chancer fra Elias Achouri.

Efter pausen fortsatte FCK med at presse på, og efter en times spil bragte de spændingen tilbage i kampen. Andreas Cornelius lagde bolden op til Orri Oskarsson, hvis skud blev pareret af AGF’s målmand Jesper Hansen. Riposten landede dog hos Achouri, som denne gang ikke fejlede og reducerede til 1-2.

AGF var tæt på at udvide føringen, men Kamil Grabara i FCK-målet blev reddet af overliggeren efter et hovedstød fra Patrick Mortensen. Kampen bølgede frem og tilbage, med Cornelius og Mohamed Elyounoussi, der begge havde gode chancer for FCK.

I kampens sidste minutter troede Parken, at FCK havde udlignet, da Lukas Lerager sendte bolden i mål efter et hovedstød fra Cornelius. Jublen blev dog kort, da målet blev annulleret for offside. FCK kastede alt frem i kampens sidste øjeblikke, men det var ikke nok til at ændre på resultatet.

Med denne sejr sikrer AGF sig en plads i toppen af tabellen, mens FCK må nøjes med andenpladsen, dog med risiko for at blive skubbet ned på tredjepladsen af FC Midtjylland.