AGF og Vejle Boldklub har været i forhandlingerne om den unge Vejle-back, Malte Amundsen. Hans agent, Mads Bach Lund, forklarer dog, at forhandlingerne ikke bliver til noget. Det skriver Bold.dk.

AGF har forsøgt at lande en aftale med Vejle Boldklub om den unge Malte Amundsen. Disse forhandlingerne blev igangsat, da Dinamo Zagreb kom med et bud på ca. 12,5 mio. kr. for Casper Højer.

Alt tyder dog på, at den 22-årige Vejle-back ikke ender med at skulle spille for AGF. De to klubber kan nemlig ikke blive enige om prisen, der ifølge Bold.dk lød på cirka seks mio. kr.

“Det er korrekt, at der har været forhandlinger tidligere i vinduet og op mod lukketid, men det hænder jo, at klubberne ikke kan møde hinanden, og sådan er det,” siger Mads Bach Lund, der er agent for Malte Amundsen, til Bold.dk.

Vil ikke kommentere på skuffelse eller ej

Agenten ønsker dog ikke at kommentere på, hvorvidt hans klient er skuffet over, at det mulige skifte ikke blev til noget.

Det kroatiske transfervindue er åbent yderligere 14 dage, hvorfor der fortsat er en potentiel chance for, at Casper Højer ender med at skifte AGF ud med den kroatiske storklub.

Det virker dog usandsynligt, at det vil ske, da AGF kun har mulighed for at finde en erstatning til Højer blandt transferfrie spillere.