Mikael Anderson har overraskende nok fået grønt lys til at deltage i den kommende kamp mod FC Midtjylland i Superligaens 19. runde.

Dette sker efter en vellykket appel mod det gule kort, Anderson modtog i opgøret mod Vejle Boldklub, hvilket oprindeligt havde resulteret i en karantæne på grund af akkumulerede advarsler.

Andersons deltagelse var i fare, da han i kampen mod Vejle Boldklub modtog en advarsel, der ville have tvunget ham til at sidde over i den næste runde på grund af for mange karantænepoint.

Heldigvis for AGF og Anderson, har appelprocessen vendt denne beslutning, og det omstridte gule kort er nu annulleret. Det betyder, at den islandske midtbanespiller er spilleberettiget til søndagens opgør på Ceres Park, hvilket er en betydelig forstærkning for holdet.

Incidenten, der førte til det nu annullerede gule kort, fandt sted under mandagens kamp mellem AGF og Vejle Boldklub, hvor en nærkamp resulterede i, at Vejles forsvarsspiller, Raul Albentosa, endte på græsset efter et utilsigtet snit fra Andersons arm. Denne afgørelse har været genstand for stor debat, men AGFs succesfulde appel markerer et vigtigt øjeblik i klubben strategi for at sikre deres spilleres tilgængelighed i kritiske kampe.