FC Københavns Rasmus Falk udtrykker sin forundring og frustration over holdets præstationer i Superligaen i de sidste par kampe.

FCK opnåede for nyligt et imponerende 0-0 resultat mod Bayern München i München, men oplevede derefter et skuffende resultat med et 1-2 nederlag hjemme mod AGF.

I kampen mod Bayern havde det tyske hold som forventet kontrol over spillet, men mod AGF var det FCK, der dominerede banespillet og skabte de fleste chancer, trods to mål fra AGF i første halvleg.

Interessant nok tillod FCK AGF at skabe 1,65 expected goals (forventede mål), mens Bayern München kun noterede sig for 0,82 i deres kamp.

Disse tal afspejler også Rasmus Falks indtryk på banen. Han udtrykker sin undren over, hvordan FCK, på trods af mindre tid i forsvar sammenlignet med andre kampe, alligevel tillod AGF at skabe næsten flere store chancer end Bayern München.

Falk påpeger, at selvom alle på holdet er villige til at gøre alt for at præstere, synes der at være et element af manglende fokus i visse øjeblikke. Dette er svært at forklare, især da FCK generelt skabte et kampbillede, som de ønskede. Han understreger også, at det ikke burde være nødvendigt at score tre mål for at vinde på hjemmebane, hvilket har været en tilbagevendende udfordring for holdet.