Blandt de fem nominerede spillere til prisen som månedens unge spiler i 3F Superligaen finder vi blandt andet AGFs Albert Grønbæk.

3F Superligaens første måned er nu overstået. I denne forbindelse har ligaen her til morgen offentliggjort de fem spillere, der er nomineret i kampen om at blive september måneds unge spiller.

19-årige Albert Grønbæk er nomineret

Blandt de nominerede finder vi den 19-årige Albert Grønbæk. Senest gjorde han sig bemærket, da han scorede et formidabelt mål, da AGF slog OB med 4-2 i søndags.

Foruden Grønbæk finder vi også Brøndbys dygtige midtbanespiller, Jesper Lindstrøm, der har scoret to mål og lagt op et enkelt.

Kamaldeen Sulemana fra FC Nordsjælland er også blevet nomineret efter en flot september måned med to mål og et oplæg. Oprykkerne fra Vejle er desuden repræsenteret af højrebacken Thomas Grundelund.

Den sidste af de fem nominerede er Mathias Ross fra AaB. Han har gennem længere tid har været fast mand i AaBs forsvarskæde. Her har han fået fuld tid i de tre første runder.

Den 19-årige AaB-forsvarer har desuden været en medvirkende faktor til, at AaB har formået at holde rent bur i to af deres kampe.