AGF har et overskud på 6,5 millioner for det seneste halvårsregnskab. Nu forventer direktør,  Jakob Nielsen, at der også vil ske fremskridt på banen. 

AGF har ikke alle år været kendt som en god forretning i nyere tid. Der har været mange år med underskud for den aarhusianske klub fra Fredensvang, men nu er klubben på vej til at indfri forventningerne om et overskud. Det skriver Ekstra Bladet.

AGF fik et overskud fra første halvdel af 2018 på 6,5 millioner, som det fremgår at klubbens halvårsregnskab. Administrerende direktør Jakob Nielsen fortæller til avisen, at klubben er på rette vej i forhold til forventningerne om et positivt resultat for hele regnskabsåret. 

”Udviklingen i vores sponsorindtægter er fortsat positiv, og for første gang i mange år kan vi glæde os over, at resultatet af transfervinduet er positivt.

Vi kan også notere os en lille fremgang i vores tilskuertal, og i vores eventafdeling har vi aldrig tidligere haft så mange events og koncerter på programmet som i foråret 2019,” siger han. 

Rent sportsligt har AGF budgetteret med at slutte på en ottendeplads som minimum, men som direktøren fortæller, så er ambitionen at slutte i top-6. 

”Vi har et pointefterslæb, vi skal indhente i forhold til den sportslige målsætning, men vi har en forventning om, at de investeringer, vi har gjort i truppen hen over vinteren, vil have en positiv effekt på de sportslige resultater på både kort og længere sigt,” siger han til EB

AGF har i vinterens transfervindue hentet angriberen Patrick Mortensen i norske Sarpsborg, Frederik Tingager i tyske Braunschweig, Alexander Munksgaard i FC Midtjylland samt den polske målmand, Kamil Grabara på en lejeaftale fra Liverpool.

Klubben er lagt godt fra land i forårssæsonen i superligaen, hvor de første to kampe er endt med sejr. AGF ligger på en aktuel syvendeplads.