Både Magnus Knudsen og Tobias Bech har sat sig et markant aftryk på holdet denne sæson, hvilket har styrket klubbens chancer for at sikre en plads i top seks.

Knudsen og Bech ankom til AGF denne sommer.

De har med deres solide præstationer og mål bidraget til et solidt forspring ned til syvendepladsen i tabellen. Men som det gamle ordsprog siger, skal man ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt.

“Det var en rigtig god sejr mod Viborg. Og otte point ned til skillelinjen, er et fint forspring, men vi tager intet for givet og man skal huske, at der er mange kampe tilbage. Vi tager en kamp ad gangen og fokuserer på at vinde den næste – og så ser vi, hvor vi står til sidst. Vores mål er top seks, og så må vi se, hvor vi står, når vi er færdig med grundspillet,” udtaler Magnus Knudsen til AGF.dk.

Han bakkes op af holdkammerat Bech, som har scoret seks mål i denne sæson. “Vi har store ambitioner, men vi fokuserer mest på os selv – vi har haft rigeligt at arbejde med og sikre de point, vi skal have i den seneste tid, hvor vi har fået 10 point af 12 mulige imellem de her to landskampsrunder, og det kan vi godt være tilfredse med – det havde jeg i hvert fald solgt den for inden,” fortæller Bech.

Nu venter en landskampspause, inden Bech, Knudsen og resten af AGF-holdet skal i aktion igen mod FC Nordsjælland i Farum den 26. november klokken 14.

Med deres nuværende form og den indbyrdes forståelse, som Knudsen og Bech har udviklet, ser AGF ud til at være et hold, der kan være med, hvor det er rigtigt sjovt. Kampen mod FC Nordsjælland er netop en af de kampe, der skal vindes, hvis AGF skal endnu længere op i tabellen.