Superligakampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg endte med en stor sejr til FC Midtjylland, men det var en anden hændelse på banen, der har taget overskrifterne.

Igennem denne sæson har Silkeborgs angriber, Alexander Lind, stået for mange mål, og når han har fundet overskrifterne, har det været som målscorer eller på grund af den store grad af flyskræk, som angriberen har.

I mandagens kamp kolliderede han voldsomt med FC Midtjyllands målmand, Martin Fraisl. Sammenstødet var så kraftigt, at Fraisl blev slået bevidstløs og måtte bæres fra banen. Heldigvis kom der hurtigt beroligende nyheder om, at målmanden var i god behold efter omstændighederne.

Efter kampen, som endte med en 4-1 sejr til FC Midtjylland, besluttede Lind sig for at skrive en undskyldning på Instagram.

I en story udtrykker han sin dybe beklagelse over hændelsen. I et følelsesladet opslag forklarer han, at han aldrig havde til hensigt at skade nogen på banen. Hans reaktion efter tacklingen, hvor han var tydeligt påvirket og grædefærdig, understregede hans oprigtige fortrydelse over den voldsomhed, han var kommet ind i tacklingen i.

Lind understregede sin sorg over at have skuffet både sit hold og de fremmødte fans, samt sin dybe beklagelse overfor Fraisl for den hårde tackling.