Juventus´ drøm om at vinde Champions League fylder for meget, mener klubbens træner. Der mangler tålmodighed og realitetssans. 

Juventus har ikke vundet Champions League siden 1996. Det er blevet til fem finaler siden dengang, men uden at klubben har vundet nogen af dem.

Og det kan mærkes i klubben, siger træner Massimiliano Allegri, selvom Juventus har gjort det godt i Europa i de år, han har været der, som han siger. 

”Juventus har altid været på jagt efter Champions League i min tid. Dengang jeg kom hertil, var der en udbredt skepsis. Ikke kun over for mig, men over for klubben og holdet i omgivelserne. I alle år ene er vi nået til knock-out-kampene som minimum, vi har været i to finaler, og vi er kun blevet slået ud af de hold, der endte med at vinde trofæet,” sagde Allegri efter Serie-A-kampen mod Udinese fredag, ifølge Sky Sport Italia. 

”Men det er ikke så simpelt. Det tog Bayern München 10 år at vinde Champions League, mens Chelsea kun har vundet én gang, hvor det var ufortjent, da de var på hælene i hele finalen. Jeg mener ikke, man bør se negativt på tingene. Vi har gjort det godt i turneringen. Det er sandt, at alt har en ende, men vi er på vej mod det ottende italienske mesterskab i træk. Jeg mener, at forventningerne er blevet alt for høje. Det er blevet en besættelse. Det burde være en glæde at spille i Champions League. Det er en anderledes turnering end de andre, da en enkelt bold, der ryger det forkerte sted hen, kan betyde, at man er ude,” siger han til det italienske medie ifølge Goal. 

Juventus vandt 4-1 over Udinese i en kamp, hvor Cristiano Ronaldo fik et hvil på bænken, mens den 19-årige italiener, Moise Kean greb chancen og scorede to mål.

Juventus møder Atletico Madrid i returopgøret i ottendedelesfinalen i Champions League mod Atletico Madrid, som vandt det første opgør med 2-0.