Peter Ankersen var ikke i tvivl om, at 2-1-sejren på Brøndby Stadion var fortjent. FCK-spilleren var glad for holdets fight og moral. 

Flere Brøndby-spillere fortæller, at de var ærgerlige over nederlaget i derbyet på hjemmebane mod FC København, som de føler, de burde have vundet. Brøndby kom foran efter 9 minutter på mål af Simon Hedlund, inden Robert Skov og Viktor Fischer scorede et mål hver i de sidste fem minutter af første halvleg. Men FC Københavns Peter Ankersen var ikke i tvivl om, at kampen fik den rette vinder, som han sagde i interview med TV3+, som Tipsbladet har gengivet. 

”Det var fantastisk. God fight. Det var en hård kamp, men efter en lidt shaky start kommer vi godt igen og fuldt fortjent vinder kampen, ” sagde den 28-årige højre back. 

Han anerkender, at sejren holdt hårdt. Men det var ikke overraskende, når nu der var tale om et forventet intenst derby på Brøndby Stadion. 

” Jeg vil da hellere vinde, hvor vi overhovedet ikke har problemer, men det er en arbejdssejr. Vi ved, at det er svært at spille her. Jeg synes, vi viser god moral i dag, og det er rigtig vigtigt for vores selvopfattelse, at vi vinder herude.”

I næste runde af superligaens slutspil tørner FC København og FC Midtjylland sammen i Parken i et topopgør, hvor hjemmeholdet dog har otte point ned til midtjyderne, som er en kamp i underskud. Jakob Ankersen er da heller ikke bekymret for, hvordan det går FC Midtjylland i deres kampe. 

” Vi koncentrerer os om en kamp ad gangen, og nu er vi færdige her, så kan vi begynde at koncentrere os om det (kampen mod FCM på torsdag). Vi kigger ikke så meget på deres resultater, for vi skal vinde kampene mod dem alligevel, men selvfølgelig luner tre point i stillingen,” siger Jakob Ankersen til tv-stationen.