Da Barcelona tirsdag aften sejrede over Ferencvaros var det ikke blot tre point, som Ansu Fati og Pedri kunne tage med hjem. De satte nemlig også en historisk rekord sammen, hvor de begge scorede et mål.

Det er nemlig første gang i en europæisk kamp, at to spillere under 18 år scorer et mål. Derfor starter de to Barcelona-talenter med at sætte rekorder i en tidlig alder.

De to 17-årige talenter var med til at sætte et smil op læberne blandt Barca-tilhængerne tirsdag aften. De viste ikke blot, at Barcelona har fine chancer i dette års Champions League, men også, at der er en fremtid i den spanske klub.

De gjorde det nemlig ikke blot godt på banen på Camp Nou, men formåede – som tidligere angivet – også at sætte en historisk rekord i Champions League.

Den første af de to unge talenter, der sendte bolden i mål, var Ansu Fati. Han forøgede nemlig føringen til 2-0 på et oplæg fra Frenkie de Jong. Målet var tilmed Ansu Fatis andet mål i Champions League.

Pedri var ikke med fra start, men blev derimod skiftet ind i anden halvleg, hvor han erstattede Ansu Fati. På et flot oplæg fra franske Dembélé formåede at han placere bolden i nettet bag Ferencvaros’ målmand.

Det er altså ensbetydende med, at de to 17-årige Barca-spillere har sat et historisk præg på Champions League. Det må siges at være imponerende i så ung en alder.