Den succesfulde Ajax-træner Erik ten Hag har angiveligt et ønske om at stå i spidsen for Premier League-klubben Manchester United.

Efter sigende ved Ajax, at Erik ten Hag ønsker at forlade klubben til sommer. Den hollandske træner skulle nemlig have et ønske om at teste sine evner i Premier League.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona tilbyder Haaland kontrakt i milliardklassen

Ten Hag skulle angiveligt være en af de foretrukne kandidater til at afløse Manchester United-træner Ralf Rangnick. Og efter sigende har han selv et ønske om at afløse den midlertidige træner.

For at give sig selv bedre muligheder for at kunne tage over efter Ralf Rangnick, er Ten Hag gået i gang med at styrke sine engelskkundskaber.

Den hollandske træner ønsker nemlig ikke at begå samme fejl, som han tidligere har begået, hvor han gik glip af jobbet som Tottenham-træner på grund af sine evner indenfor det engelske sprog, skriver Daily Mail.

Meget kunne derfor tyde på, at Ten Hag er åben for at tage over efter Ralf Rangnick, når han til sommer skal overgå til en rolle som konsulent hos De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Jamie Vardy sætter Premier League-rekord

Det er dog ikke blot Ten Hag, der er på radaren i Manchester United. Angiveligt skulle de også have et godt øje til Mauricio Pochettino, der i øjeblikket står i spidsen for PSG.