Når Arne Slot sandsynligvis overtager rollen som manager for Liverpool FC, skal han også flytte ind i en dyr ejendom, der tidligere har været beboet af Jürgen Klopp.

Selvom der ikke er meldt noget officielt ud, så regner hele fodboldverdenen med, at Arne Slot snart er Liverpool-træner.

LÆS OGSÅ: Erik ten Hag får støtte fra uventet kant

Ejendommen, der er beliggende i et eftertragtet område, har en markedsværdi på omkring 30 millioner danske kroner.

Arne Slot, der tidligere har imponeret som cheftræner i Feyenoord med sin offensive spillestil og evne til at udvikle unge spillere, er udvalgt til at føre Liverpool videre med samme engagement og strategisk tænkning.

Han ventes at bringe en frisk dynamik til holdet, som stadig kæmper for at være i top i både den engelske Premier League og i europæiske turneringer.

Det skriver Mirror, læs mere her.

Slots ankomst sammenfaldes med store forventninger fra både fans og ledelsen, som ser ham som den ideelle efterfølger til Klopp, der har haft stor succes i klubben, inklusiv sejren i Champions League.

Derudover, da Slot overtager en bolig af sådan kaliber, signalerer det klubbens intention om at støtte ham i at føle sig hjemme i Liverpool, så han kan fokusere fuldt ud på de sportslige udfordringer.