Arsenal står til at miste offensive kræfter til sommer. Deres mangeårige angriber Alexandre Lacazette har nemlig besluttet at forlade klubben.

Den 30-årige har på det seneste fået mere spilletid under Mikel Arteta. Det har dog ikke haft den store indflydelse på kontraktforhandlingerne. Hidtil har Alexandre Lacazette nemlig nægtet at skrive under på en ny kontrakt.

LÆS OGSÅ: Flere Barcelona-spillere testet positiv for coronavirus

Arsenal ønsker angiveligt at binde ham til en kort aftale. De arbejder nemlig på at bringe enten Dusan Vlahovic eller Dominic Calvert-Lewin i det kommende år. The Gunners vil dog gerne beholde Lacazette som en form for rygdækning.

Det er dog ikke en idé, der tiltaler franskmanden. Som følge af dette, har han besluttet at forlade den engelske klub. Det skriver franske L’Equipe, der slår fast, at han forlader London-klubben, når hans kontrakt udløber til sommer.

Mediet skriver også, at den tidligere Lyon-angriber håber at få en langsigtet aftale i en anden klub. Han har blandt andet været kædet sammen med både Barcelona og Atletico Madrid.

I de seneste fire sejre i Premier League har Lacazette bidraget med et enkelt mål og et enkelt oplæg. I alt har han spillet 187 kampe for klubben siden 2017, og har bidraget med 70 mål og 32 oplæg.

LÆS OGSÅ: Medie: Xavi vil hente disse to forsvarsspillere

Hvis det står til franskmanden, bliver det dog ikke til mange flere mål. Allerede fra næste måned vil begynde at se sig om efter en ny klub. Her kan han nemlig frit forhandle med andre klubber.