Coronavirus har raseret fodboldverdenen de seneste år. Nu er turen kommet til Barcelona, hvor både Dani Alves og Clement Lenglet er testet positive.

Den yderst smitsomme Omikron-variant har fået et hårdt tag om fodboldverdenen. Flere kampe i bl.a. Premier League er blevet udsat på grund af den smitsomme variant.

LÆS OGSÅ: Medie: Xavi vil hente disse to forsvarsspillere

I Barcelona er spillerne for tiden på ferie. De vender dog tilbage til banen på søndag, hvor de tager imod Mallorca. Det ser dog ud til at blive uden Clement Lenglet og Dani Alves, da de begge er testet positive.

“Clement Lenglet og Dani Alves er begge testet positive for COVID-19 og vil ikke deltage i morgendagens træningssession. Spillerne føler sig både ved godt helbred og er selvisolerede derhjemme,” skriver FC Barcelona i en meddelelse på deres hjemmeside.

Spørgsmålet er dog, om Lenglet vil blive savnet hos Xavi. Den franske forsvarer er nemlig kun startet på banen i fire kampe i La Liga under den spanske træner.

Derudover har der været forlydender om, at den franske forsvarer kan blive solgt i januars transfervindue. Han er nemlig blevet sat i forbindelse med både Arsenal og Tottenham, der begge skulle overveje at hente ham i januar.

Alves har endnu ikke været i aktion for Barcelona, da han ikke er blevet registreret i truppen. Det bliver dog heller ikke i opgøret mod Mallorca, at han får sin anden debut. Hans positive coronatest holder ham nemlig væk fra banen.

LÆS OGSÅ: Real Madrid tilbyder Eden Hazard til Premier League-klub i byttehandel

Den 38-årige Alves har vundet intet mindre end 23 trofæer i sin tid i Barcelona. I den første periode i den catalanske klub, bidrog han med 21 mål og 101 oplæg i 391 kampe mellem 2008 og 2016.