Atalanta-bomberen testede positiv for coronavirus. Det medførte, at han røg ind i en depression, hvilket betød, at han missede holdets sidste kamp i sommer. Det bekræfter Atalantas anfører, Papu Gomez.

Josip Illicic var i forrygende form for Atalanta i sidste sæson, hvor han bombede for klubben. Det ændrede sig mod slutningen af sæsonen, hvor angriberen ikke var at finde i de sidste seks runder.

Det er blevet bekræftet, at han rejste tilbage til Slovenien af personlige årsager. Det fortæller Atalanta-anfører Papu Gomez.

Det er et forløb, som ikke før har været italesat offentligt, men nu bekræfter Papu, Illicic blev testet positiv for coronavirus og fik en depression heraf. Det siger Papu Gomez til Goal.com.

“Illicic fik coronavirus og led meget, og han røg ind i en depression på grund af det. Der kom et tidspunkt, hvor hans hoved eksploderede. Heldigvis er han nu kommet sig og har det godt, og det er virkelig vigtigt for os.”

Atalanta mod Ajax

Atalanta startede stærkt ud, hvor de slog FC Midtjylland. De står nu til at møde Ajax i Champions League, hvor der er lagt op til meget offensivt sprudlende fodbold.

“Atalanta var måske en overraskelse sidste år, men vi har skabt et navn med vores sæson i Champions League, og vi kan gøre livet svært for alle hold,” siger Gomez.

Han kommenterer herefter på deres meget offensive spillestil.

“Vi ved, at vi løber mange risici i vores spil, men offensiv fodbold har givet os fantastiske resultater. Vi har mange folk med i feltet, og vi har evnerne til at score mange mål.”

Josip Illicic er begyndt at spille sig tilbage på holdet. Han har spillet tre kampe i denne sæson, og han var også på banen mod Midtjylland, hvor han blev noteret for en assist.