Atalanta er blevet ramt af en stor tragedie. Klubben har nemlig bekræftet, at deres ungdomsspiller Willy Ta Bi er gået bort i en alder af blot 21 år. Det sker efter en længere kamp mod leverkræft.

LÆS OGSÅ: Michael Laudrup: Derfor bliver Messi ikke i Barca

Den unge spiller nåede desværre aldrig at få sin debut for Atalantas førstehold i Serie A. Han var dog med til at vinde mesterskabet med deres ungdomshold Atalanta Primavera for to sæsoner siden.

Willy Ta Bi ankom til Atalanta i januar 2019. Inden hans skifte nåede han også at have et kort ophold i Serie B-klubben Pescara. På trods af dette, endte han dog ikke med at få en debut i Serie B-klubben.

“Præsident Antonio Precassi og hele Atalanta-familien er dybt berørte over Willy Ta Bis for tidlige død. En grusom skæbne afbrød en drøm, der begyndte med Nerazzurri-trøjen i januar 2019, alt for tidligt,” skriver den italienske klub, hvilket de følger op med:

LÆS OGSÅ: Monaco-stjerne bekræfter bud på 190 mio. kr. fra Manchester United

“Han havde kun brug for et par måneder for at markere sig som en ledende skikkelse i Primavera og hjælpe med at bringe Scudetto tilbage til Bergamo, men frem for alt for at efterlade fantastiske minder.”