Ole Gunnar Solskjær har ikke lagt skjul på, at han har et ønske om at skrive kontrakt med en ny partner til Harry Maguire. I denne forbindelse har United haft øjnene rettet mod Benoit Badiashile, der bl.a. har spillet kampe for det franske U21-landshold.

LÆS OGSÅ: Han har spillet alle kampe: United-spiller skal bruge en pause

Sidste sommer hentede United både Donny van de Beek, Edinson Cavani, Amad Diallo og Alex Telles, men det lykkedes ikke for Solskjær at skrive kontrakt med en ny centerback, hvilket har kostet holdet dyrt i denne sæson.

Det var imidlertid ikke fordi han ikke forsøgte, hvilket Monaco-spiller Benoit Badiashile nu kan bekræfte. Han fortæller nemlig, at han afviste et bud på 190 millioner kroner, da han ønskede at blive i Frankrig.

“Det var det rette valg. Først og fremmest har jeg ikke haft gode sæsoner, siden jeg ankom til Monaco,” sagde Badiashile til RMC.

“Vi spillede for at holde os oppe, og nu oplever jeg virkelig toppen af tabellen, og jeg tror, at det er den rigtige beslutning at fortsætte i klubben, der dannede mig, og det bevises af den sæson, vi har.”

Da han af RMC blev spurgt, om han fortryder, at han afviste chancen for at skifte til Theatre of Dreams, sagde han nej.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona-stjernes skadesforløb bliver længere end forventet

“Nej, slet ikke,” sagde den 19-årige franskmand.