Atletico Madrid risikerer at miste en af deres store profiler, da han er ivrige efter at forlade den spanske storklub.

22-årige Joao Felix siges at være ivrig efter at forlade Atletico Madrid. Får han muligheden, forlader han gerne den spanske klub allerede i januar.

LÆS OGSÅ: Barca-spiller i massiv modvind: Set grine sammen med Lewandowski efter nederlag

Midtbanespilleren blev hentet til klubben tilbage i 2019, hvor de betalte hele 114 millioner pund for ham. Det gør Felix til det dyreste indkøb klubben nogensinde har lavet.

Nu skriver det spanske medie AS, at Felix har bedt sine repræsentanter om at finde en ny klub, som han kan skifte til. Efter sigende er han klar til at skifte allerede i januar.

Mediet skriver, at der er en konflikt mellem Felix’ spillestil, og den måde, som Diego Simeone foretrækker at sætte sit hold op. Derfor går de to ganske enkelt ikke hånd i hånd, og derfor ønsker han nu at forlade klubben.

På trods af, at han har et ønske om at forlade den spanske klub, er der kun en lille chance for, at det faktisk kommer til at ske.

AS melder nemlig, at Atletico Madrid ikke har et ønske om at give slip på ham. Derfor er der også kun en meget lille chance for, at de ender med at sælge ham i det kommende transfervindue, selvom portugiseren selv ønsker det.

Indtil videre er det blevet til otte optrædener i La Liga i denne sæson for Felix. I de otte kampe har han bidraget med et enkelt mål.

Såfremt det skal blive en realitet, at Atletico Madrid giver slip på den unge midtbanespiller, skal der sandsynligvis et stort beløb på bordet.

LÆS OGSÅ: United-spiller roser: ‘Han er den bedste i verden’

Hvis Joao Felix vil gøre alvor af sit ønske om at forlade klubben, er han derfor nødt til at krydse fingre for, at hans repræsentanter kan finde en bejler med pengepungen i orden.