Atletico Madrid starter vinterens transfervindue ud med at tage afsked med Kieran Trippier, der er på vej til Premier League.

Kieran Trippier er på vej til Newcastle United, efter de to klubber er blevet enige om en pris på 12 millioner pund samt bonusser. Det skriver The Guardian.

LÆS OGSÅ: Medie: PL-klub tilbyder 222 millioner og spiller i bytte for Dembélé

Den engelske forsvarer er også blevet enig med Newcastle om de personlige vilkår efter forhandlinger mellem klub og hans repræsentanter.

Premier League-klubben er nu i færd med at organisere Kieran Trippiers lægetjek, hvorefter han vil blive officielt præsenteret som ny spiller i Newcastle.

Trippier vil blive den første signing for Newcastle, efter klubben blev købt af et saudiarabisk konsortium i oktober.

Forhandlingerne med den 31-årige forsvarer har stået på siden december. Atletico Madrid var til en start modstridende, men gik med til at sælge, da Trippier gjorde det klart, at han ønskede at finde sin vej tilbage til England.

Den tidligere Tottenham-spiller har tidligere spillet under Eddie Howe i sin tid i Burnley. Derudover har han også spillet for Barnsley, efter at være blevet udviklet som ungdomsspiller i Manchester City.

I alt er det blevet til 67 optrædener for Kieran Trippier i de to og et halvt år han har tilbragt i Atletico Madrid. I sidste sæson var han med til at finde den spanske titel, hvilket sikrede ham en plads i Gareth Southgates trup under EM.

Newcastle har dog ikke planer om at nøjes med Trippier. Ifølge transferekspert Fabrizio Romano, der skriver for The Guardian, har de nemlig planer om at hente mindst tre yderligere spillere i dette transfervindue.

Dette skyldes, at de fortsat arbejder hårdt på at undgå at blive rykket ned fra Premier League. Fabrizio Romano melder, at Newcastle bl.a. har udset sig Burnley-forsvarer James Tarkowski, som de også vil forsøge at hente i dette transfervindue.

LÆS OGSÅ: Kan vende tilbage: Ferran Torres ’tilbudt’ til Manchester City

Endvidere skulle Howe også være meget interesseret i at hente en central midtbanespiller og en angriber i dette transfervindue, da Callum Wilson forventes ude i længere tid med en lægskade.