FC Barcelona har flere planer om at styrke truppen til sommer. Nu lyder det, at en tysk landsholdsspiller kan være på til Camp Nou.

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona ønsker at styrke defensiven til sommer.

LÆS OGSÅ: Kan blive verdens bedst betalte: PSG vil give Mbappé vanvidsløn

I denne forbindelse er de blevet kædet sammen med flere spillere. Det forventes blandt andet, at Cesar Azpilicueta bliver hentet i Chelsea, hvor han har kontraktudløber efter denne sæson.

Xavi og co. ønsker dog ikke at nøjes med Azpilicueta. De arbejder også på at hente danske Andreas Christensen, men han kan potentielt ende i Bayern München i stedet.

Med en fare for, at AC kan ende i Bayern, har den catalanske klub valgt at se på andre muligheder. Ifølge BILD har Barcelona derfor valgt at rette blikket mod den tyske forsvarer Matthias Ginter.

Den 28-årige forsvarer er i de sidste måneder af sin kontrakt med Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach, hvorfor han kan hentes på en fri transfer.

Matthias Ginter har allerede bekræftet, at han ikke har intentioner om at forlænge sin kontrakt med Mönchengladbach. Derfor er han en god mulighed for Camp Nou-klubben til sommer.

LÆS OGSÅ: Messi rasende på Piqué efter besked til Laporta

Mundo Deportivo rapporterer også, at Ginter er på radaren i Barcelona. Det lyder dog, at det fortsat er deres prioritet at hente Andreas Christensen.