Christian Nørgaards ophold i Fiorentina har ikke været en succes. Nu skriver Ekstra Bladet, at den danske midtbanespiller skal til Brentford i den kommende sæson. 

25-årige Christian Nørgaard skiftede i sommer fra Brøndby til Fiorentina i en handel, der kostede den italienske klub cirka 26 millioner kroner i overgangssum. Nu sælger Fiorentina danskeren til Brentford for 24 millioner kroner, skriver Ekstra Bladet. Dermed er det økonomiske tab for Firenze-klubben begrænset. Det er nemlig blevet til småt med spilletid for midtbanespilleren det seneste års tid, hvor han kun har fået seks kampe i Serie A. I dette kalenderår er Nørgaard kun blevet brugt som indskifter i en enkelt kamp. 

I Brentford vil Christian Nørgaard blive genforenet med Thomas Frank, der var Brøndbys træner, dengang klubben hentede spilleren til Vestegnen fra Hamburger SV. Ligeledes var Thomas Frank U17-landsholdstræner med Christian Nørgaard på holdet til ungdoms-VM i 2011. 

Brentford skal spille på et nyt stadion fra næste sæson, hvor Nørgaard i så fald skal spille i den næstbedste række i England. Klubben sluttede nummer 11 i den sæson, der netop er afgjort for de hold, der ikke skal spille playoff-kampe om oprykning til Premier League. 

Mens Christian Nørgaard var i Brøndby, udviklede han sig til at blive en holdets største profiler. For nylig sagde klubbens sportschef Ebbe Sand, at han ikke ville udelukke at forsøge at hente Nørgaard tilbage til Brøndby. Det tyder dog på, at det ikke bliver i denne omgang, at Nørgaard igen skal spille i Superligaen. 

Christian Nørgaard spillede i Lyngby i sine ungdomsår, inden ham kom til HSV i 2012. Her nåede han dog aldrig at få kampe i Bundesligaen, inden han blev hentet hjem til Danmark. 

Hvorvidt Brøndby får en sum penge i forbindelse med et videresalg fra Fiorentina til Brentford, melder historien ikke noget om.