Lionel Messi har endnu ikke fået tilbud en kontraktforlængelse i FC Barcelona. Nu skriver den spanske avis Sport, at der er en god grund til, at det endnu ikke er tilfældet.

LÆS OGSÅ: Tidl. Barca-sportsdirektør: Messi har besluttet sig

Det er nemlig ikke som følge af, at de ikke har et ønske om at tilbyde ham en kontraktforlængelse. Som angivet herover, er der nemlig en god grund til, at der endnu ikke er blevet lagt et tilbud om kontraktforlængelse på bordet.

Årsagen til dette er, at den nyvalgte præsident, Joan Laporta, har sat gang i en intern revision i klubben. Det har han gjort med henblik på at skabe et bedre overblik over den finansielle situation i klubben.

Formålet med dette er, at han skal finde ud af, hvor meget klubben er i stand til at tilbyde Lionel Messi. Derfor vil den argentinske stjerne ikke få et tilbud om at forlænge sin kontrakt, før Laporta har et godt overblik over, hvad han kan tilbyde Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: Stortalent gav afkald på ‘rigtig mange penge’ for at spille for Barca

RAC1 har ellers tidligere skrevet, at Lionel Messi har fået et tilbud om forlængelse. Nu skriver den spanske avis Sport dog, at det ifølge deres oplysninger ikke er tilfældet.