Ét af de helt store talenter på La Masia i løbet af de seneste år, har været Ilaix Moriba. Og hans fremtid i klubben ser lys ud. Det har dog ikke været helt uden ofringer, at han er nået til, hvor han er. Hans far har nemlig afsløret, at han gav afkald på mange penge for at blive i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Avis: Barca holder stadig øje med Leipzig-midt

Det fortalte han i et radioprogram på SER Catalunya. Her fortalte han om, at hans søn havde fået mange andre tilbud fra flere forskellige storklubber i Europa.

“Vi opgav rigtig mange penge, fordi Ilaix ville spille for Barca” sagde faren Mamady, hvorefter han tilføjede:

“Vi havde større tilbud fra Chelsea, Manchester City og Juventus, end det som Barca kunne tilbyde. Jeg aflyste endda også en rejse til Manchester, fordi Barca viste os, at de så gerne ville holde på Ilaix.”

Mamady blev også spurgt om, hvorvidt Real Madrid var blandt de klubber, der forsøgte at hente Moriba. Det svarede han dog ikke direkte på, men valgte i stedet at fastslå kærligheden til Catalonien.

“Vi vil kæmpe til døden sammen med catalanerne og vi ønsker at fortsætte i Barca,” udtalte han, hvorfor han gav et par rosende ord med på vejen til Ronald Koeman.

LÆS OGSÅ: Guardiola: Mine Barcelona-spillere var dræbere

“Jeg kan ikke beskrive Koeman med ord. Vi må takke ham rigtig meget for hvad han har gjort for Ilaix og den selvtillid han har vist ham.”