Carsten V. Jensen har sat gang i et stort oprydningsarbejde i Brøndby IF. Her er der tydeligvis fokus på at sende dyre, ældre spillere ud af klubben, hvorefter der byttes ud med yngre, billigere kræfter.

LÆS OGSÅ: Stor sviner til Cristiano Ronaldo: En af de dårligste

Der er meget, der tyder på, at det er et arbejde, der kommer til at fortsætte til sommer. Det er selvfølgelig ensbetydende med, at der er flere Brøndby IF-spillere, der står til at blive sendt videre fra Vestegnen.

Ekstra Bladet skriver, at der er tale om henholdsvis Marvin Schwäbe, Hjörtur Hermannsson, Lasse Vigen og Michael Tørnes.

Fælles for alle disse fire spillere er, at deres kontrakter med klubben udløber til sommer. Ifølge Ekstra Bladet er der dog ingen af de fire spillere, der skal forvente at få tilbudt en ny kontrakt, når deres nuværende kontrakter løber ud til sommer.

Ydermere skriver avisen også, at det ligner, at Brøndby IF vil sige farve til Schwäbe, da de har indkøbt Jonathan Ægidius. Af samme grund tyder det også på, at Lasse Vigen er på vej væk som følge af Cappis-aftalen. Slutteligt forventes det, at Hermannsson og Tørnes ikke skal se frem til at få fast spilletid i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Barca-legende: Messi har spillet sin sidste Champions League-kamp på Camp Nou

Under alle omstændigheder ser det ud til, at BIF kommer til at sige farvel til en hel række spillere til sommer. Intet er dog blevet officielt bekræftet endnu, men ifølge Ekstra Bladet er det de fire nævnte spillere, der kommer til at skulle lede efter en ny klub.