Lorenzo Insigne kan være fortid i Napoli til sommer. Angriberen sættes i forbindelse med flere engelske klubber, og ifølge en italiensk avis har han selv udtrykt ønske om et skifte. 

27-årige Lorenzo Insigne ligner en mand, der er i gang med sin foreløbigt sidste sæson i Napoli. Corriere dello Sport skrev forleden, at den syditalienske klub planlægger at sælge sin offensive anfører – dog ikke for mindre end omkring 750 millioner kroner, som skulle være kant-angriberens aktuelle markedsværdi. 

Nu er det så avisen Il Mattino, der skriver, at Insigne selv har udtrykt ønske om at komme væk fra Napoli, hvor han har spillet hele sin karriere, bortset fra nogle ophold på lejeaftale i mindre italienske klubber som Cavese, Foggia og Pescara. 

Insignes agent er Mino Raiola, der er berømt og berygtet for sine evner til at få trumfet spillerhandler igennem. Spørgsmålet er, om en potentiel køber kan og vil punge det beløb ud, som Napoli angiveligt forlanger. 

Den italienske landsholdsangriber er på det seneste blevet rygtet til Liverpool, selvom klubbens manager Jürgen Klopp har afvist, at det skulle komme på tale. 

”Insigne er en dygtig spiller, men vi henter ham ikke. Han har en lang kontrakt med Napoli, og vi vil ikke engang prøve. Vores hold har en god balance, og vores transferplaner vil ikke blive diskuteret offentligt,” sagde tyskeren til Sky Sports på spørgsmålet om Insigne. 

Manchester United er den seneste engelske klub, der rygtes interesseret i angriberen. Det er The Sun, der skriver, at United vil lægge et bud på spilleren, som skal leve op til, hvad Napoli forlanger. Der går samtidig rygter om, at Romelu Lukaku kan være på vej væk fra United, ligesom chileneren Alexiz Sanches regnes for at være en færdig mand i klubben. Derfor skal der formentlig nyt blod i Uniteds offensiv.