Manchester United kan meget vel være på vej til at erhverve sig en klub. Der står nemlig skrevet i avisen Sydney Morning Herald, at Manchester United er i gang me at forhandle med Central Coast Mariners om at overtage klubben.

LÆS OGSÅ: Keane langer ud efter United-profil trods sejr over Tottenham

I avisen står der, at Premier League-klubben ønsker at overtage klubbens licens, hvorefter man vil rykke klubben til Sydney og formentlig den nordlige del af byen, skriver avisen.

Det vil ligeså være en aftale, der hjælper Central Coast Mariners økonomisk, da de, ligesom så mange andre, er hårdt ramt på pengepungen.

Men før overtagelsen kan blive en realitet, skal det godkendes af det australske fodboldforbund, ligesom de også skal godkende den potentielle rebranding og flytning af klubben. Det kan først ske, når majoriteten af klubber i Australiens bedste liga har sagt god for det.

Der skulle dog ifølge Sydney Morning Herald allerede være en god håndfuld klubber, der viser sin støtte, da de håber, at det vil medføre, at der kommer en øget interesse og investering i ligaen.

LÆS OGSÅ: Barca-profil om Koemans beslutning: “Det irriterede mig”

Central Coast Mariners ligger aktuelt på førstepladsen i A-League, hvor man fører efter 16 runder.