Liverpools målfarlige senegaleser rygtes i øjeblikket til Real Madrid. Ifølge spanske aviser er Sadio Mané fristet af tanken om at spille for Real-træner Zinedine Zidane.

Sadio Mané er en giftig herre i øjeblikket, og han har scoret 11 mål i de seneste 11 kampe for Liverpool. Det har skabt opmærksomhed om den 26-årige angriber i flere europæiske storklubber, og blandt andet Real Madrid efter sigende har set sig lun på spilleren.

Ifølge France Football har der været konkret interesse at spore hos den spanske kongeklub. Men samtidig har den normalt velinformerede spanske journalist Guillem Balague sagt, at Liverpool ikke har tænkt sig selv at sælge angriberen, som også var i søgelyset hos Real Madrid sidste sommer. 

Men dengang havde Zinedine Zidane forladt klubben, og nu er han tilbage ved roret, og ifølge det spanske medie El Confidencial, skulle Mané være ”forført af ideen om at spille for Zidane.” Liverpool-angriberen nævnes også som et alternativ til Eden Hazard, hvis Real Madrid ikke får held med at købe belgieren i Chelsea. 

Marca skriver også, at Mané kan være fristet af Real Madrids interesse, men avisen pointerer samtidig, at angriberens respekt og beundring af Liverpool-manager Jürgen Klopp kan betyde, at han ikke vil skifte fra den engelske topklub. Men ”Zizous magnetisme” kan ifølge den spanske avis få betydning for, om Mané fortsætter i Liverpool eller ej. 

Sadio Mané har foreløbig scoret 17 mål i Premier League i denne sæson – samme antal mål som Mohamed Salah. Senegaleseren kom til Liverpool fra Southampton i 2016 og kostede cirka 250 millioner kroner i overgangssum for klubben fra Merseyside.

En pris, der gjorde ham til den dyreste afrikanske spiller nogensinde. I Southampton nåede han at score 21 mål i 67 kampe. Mané spillede inden da i Red Bull Salzburg, hvor han kom til fra franske Metz i 2012.