PSGs 20-årige verdensmester Kylian Mbappe vil efter sigende ikke forlænge sin nuværende kontrakt med klubben, der udløber i 2022. Angriberen har længe været rygtet til Real Madrid. 

Da Kylian Mbappe skiftede fra Monaco til PSG på en permanent aftale i 2017, kostede han den franske hovedstadsklub cirka 1,6 milliarder kroner i overgangssum. En spillerhandel, der er den næststørste i fodboldens historie(kun overgået af PSGs køb af Neymar). Nu skriver den spanske sportsavis Marca, at den 20-årige angriber ikke føler, at han har fået lov at bære et stort nok ansvar  på holdet – blandt andet på grund af Neymars tilstedeværelse. Dette skulle være årsagen til, at den franske verdensmester angiveligt har meldt ud, at han ikke forlænger sin kontrakt med klubben, der udløber i 2022. 

Hvis dette er tilfældet, stiller det PSG i en vanskelig situation, da klubben åbenlyst ikke er interesseret i at tabe for mange penge på Mbappe, som i så fald helst skal sælges i løbet af de næste par sæsoner. PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi har ellers gjort det klart, at Mbappe ikke er til salg, men om franskmanden vil forlænge sin kontrakt, er i sidste ende hans eget valg. 

Real Madrid er ad flere omgange blevet sat i forbindelse med Kylian Mbappe, men da PSG betalte en rekordsum for angriberen i sin tid, vil det på nuværende tidspunkt kræve et beløb, som spanierne ifølge Marca ikke er villige til at betale. 

Kylian Mbappe markerede sig for alvor på fodboldens største scene, da han var en central figur for Frankrigs landshold, der vandt VM i Rusland i 2018. Mbappe blev suveræn topscorer i den franske liga i den forgangne sæson, hvor angriberen scorede 33 mål. Han var tilmed den mest effektive angriber i forhold til spilletid. Det tog i gennemsnit 71 minutter for Kylian Mbappe at score et mål i Ligue 1.