Den kun 19-årige Mohamed Daramy står til at blive præsenteret som ny spiller i Ajax inden for ganske kort tid. Det lykkedes nemlig for den hollandske klub at overhale belgiske Club Brugge i jagten på den unge spiller fra FC København.

LÆS OGSÅ: Medie: Juventus vil hente Ronaldo-afløser i Real Madrid

Det er endnu ikke gjort officielt, at Daramy skifter til Ajax, men der er dog flere hollandske medier, der har skrevet, at de to parter er blevet enige om en kontrakt med en varighed på fem år. Derudover har danske B.T. også skrevet, at Daramy kan se frem til at få en stor lønstigning med sit skifte.

B.T. skriver nemlig, at 19-årige Mohamed Daramy med en bonus for sit skifte kan se frem til at få en årsløn, der lyder på mere end 15 millioner kroner.

Det vil også sige, at han kan se frem til at tjene markant mere, end han gjorde, da han spillede i FC København. Angiveligt er der tale om en løn, der er syv gange så høj, som han fik i FCK. Derfor kan Daramy ikke blot se frem til at spille i en større klub, men også at få en betydeligt højere løn.

B.T. skriver desuden, at der kom styr på de sidste detaljer i aftalen fredag, hvor han også gennemgik sit lægetjek. Derfor forventes det, at Mohamed Daramy vil blive præsenteret som ny spiller i Ajax i løbet af lørdag eftermiddag.

LÆS OGSÅ: Storklub klar til at betale Moriba-pris: Der er bare ét problem

Derfor tyder det heller ikke på, at han vil være en del af truppen, der skal spille mod Vejle i 3F Superligaen søndag. I sin tid i FCK er det blevet til 93 kampe for den 19-årige spiller. I disse kampe har han formået at bidrage med både 18 mål og 10 oplæg.