Hvis Real Madrid vil hente Paul Pogba, vil Manchester United kompenseres med enten Toni Kroos eller Gareth Bale, skriver spansk avis.

Der florerer i øjeblikket en del rygter om Real Madrids interesse i Paul Pogba. Rygter, der kun har fået ekstra næring, efter at Manchester Uniteds midtbanestjerne har sagt, at det vil være en drøm for ham en dag at spille for den spanske kongeklub. 

”Som jeg altid har sagt: Real Madrid er en drøm for alle. Det er en af de største klubber i verden. Så er der Zidane som træner. Han er drømmetræneren for alle, som går op i fodbold. Men nu er jeg i Manchester, hvor jeg er glad for at være. Men jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer, ” som den 26-årige franskmand sagde forleden ifølge Daily Express. 

Spanske AS mener at vide, at Zinedine Zidane kan være villig til at lade enten Tony Kroos eller Gareth Bale gå den anden vej i en mulig byttehandel. Både den 29-årige tysker og den 29-årige waliser har været sat i forbindelse med et skifte væk fra Real Madrid på det seneste og særligt Gareth Bales fremtid i klubben har længe syntes usikker. 

Paul Pogbas form har været i fremgang, siden Ole Gunnar Solskjær overtog managersædet i Manchester United fra José Mourinho i december måned. Den franske verdensmester har scoret 11 mål og lavet 9 assists i 28 kampe i Premier League i denne sæson. Hans kontrakt med United udløber i 2021. De seneste måneder har der været snak om en forlængelse af kontrakten, som de aktuelle rygter om et skifte til Real Madrid dog har været med til at forstumme. 

Da Paul Pogba skiftede fra Juventus til Manchester United i 2016, kostede han cirka 783 millioner kroner. Fire år forinden havde Juventus tilknyttet Pogba på en fri transfer hos Manchester United.