Det er næppe gået forbi nogens næse, at der har været en stor interesse for at hente Ousmane Dembele til Manchester United. Det endte dog ikke med at ske i dette transfervindue.

Nu er der dog rapporter i Spanien, der indikerer, at Ole Gunnar Solskjær vil forsøge at hente Barcelona-angriberen til Premier League-klubben i næste transfervindue.

Den franske fodboldspiller var af interesse for De Røde Djævle, efter det ikke lykkedes for dem at hente Jadon Sancho. Det mislykkedes, fordi de ikke var villige til at matche Borussia Dortmunds priskrav.

Manchester United havde en meget aktiv Deadline Day i dette transfervindue, hvor de hentede fem nye spillere til klubben. Det inkluderer blandt andet Portos Alex Telles og Edinson Cavani fra PSG.

Dembele-handel faldt til jorden

Imidlertid er der rapport, der antyder, at Uniteds rekrutteringshold ikke formåede at få en aftale i stand med Dembele, da de var på udkig efter alternativer til Sancho.

De spanske avis Mundo Deportivo (via Sport Witness) hævder, at Dembele ikke ville acceptere en låneaftale med Premier League-klubben. I stedet ville han have en permanent løsning.

Den 23-årige, der næppe er førstevalg for Ronald Koeman i denne sæson, nægtede at underskrive en ny kontrakt, der ville have banet vejen for, at Barcelona og Manchester United kunne indgå en låneaftale.

Et andet spansk medie, Sport, har desuden tilføjet, at Barcelona angiveligt forsøgte at overbeise Dembele om, at han skulle rejse til Manchester United midlertidigt. Det ville de gerne have, da det kunne have hjulpet dem med at få en aftale om Lyons Memphis Depay i stand.

I stedet afslog Dembele, hvilket resulterede i, at flere andre forhandlinger faldt til jorden. Det antydes, at Solskjær vil forsøge at hente Dembele på et senere tidspunkt, selvom franskmanden holder fast i sin beslutning om ikke at tage til United.