FC Barcelona har et stort ønske om at hente konkurrence til Jordi Alba. Nu skulle de have åbnet forhandlinger med kroatiske Borna Sosa.

Jordi Alba har brug for konkurrence på pladsen som venstreback, hvilket skulle være et af Xavis helt store ønsker for det kommende transfervindue.

I denne forbindelse er de blevet kædet sammen med en lang række spillere, herunder Celta Vigos Javi Galan og Chelseas Marcos Alonso. Nu lyder det, at de også er begyndt at forhandle med VfB Stuttgart-forsvarer Borna Sosa.

Den 24-årige forsvarer har været en del af den tyske klub sidne 2018, hvor han blev hentet i Dinamo Zagreb. I denne sæson er det blevet til 26 kampe i Bundesligaen, hvor han har scoret et mål og lagt op til yderligere syv.

Det skulle særligt være hans evner i den offensive del af banen, der har gjort Barcelona interesseret i ham. Og ifølge BILD har dette medført, at de er gået i direkte forhandlinger med ham.

Det tyske medie skriver også, at Sosa selv skulle være meget ivrig efter at skifte til Barcelona, men hans forhandlinger med den spanske klub skulle have skabt utilfreds i Stuttgart.

I og med, at han har kontrakt frem til sommeren 2025, bliver han ikke helt billig for Barcelona at hente. Derimod forventes det, at han vil koste i omegnen af 25 millioner euro.