Barcelona har offentliggjort, at de er klar til at modtage et permanent købstilbud på Ousmane Dembele med en pris på omtrent 50 mio. euro. Det er svarende til 372 millioner danske kroner.

United gjorde et sidste forsøg på at skrive under med den 23-årige franske spiller, men det lykkedes ikke. United var ellers klar til at betale 100% af Dembeles lønomkostninger + et lejegebyr. De to parter kunne dog ikke blive enige om en aftale.

United fik ikke sikret Dembele på en lejeaftale, da han valgte ikke at forlænge hans kontrakt med Barcelona. Hans kontrakt udløber i 2022, og da han dermed ville vende retur til Barca efter et år i United, kunne den catalanske klub være nødsaget til at sælge ham til en lav pris.

Alt var faldet på plads, men hans kontraktsituation viste sig at blive en meget stor forhindring. Faktisk endte det med at være en stopklods, der satte en stopper for hele handlen og hans skifte til Premier League-klubben.

Imidlertid ønsker Barcelona at sælge Dembele på permanent basis. Derved kan de få plads i lønbudgettet til Memphis Depay, der har stået øverst på Ronald Koemans ønskeliste siden dag ét. De er derfor irriterede over, at Dembele nægtede at tilslutte sig Man U.

Dembele kommer ikke til at forlænge sin kontrakt. Barcelona ønsker at sælge ham og i stedet købe Depay. La Liga-regler medfører dog, at det er obligatorisk for klubben at sælge, før de kan købe. Derfor vil Barcelona denne gang sælge ham permanent.

Dette præsenterer en unik mulighed for United, hvilket de bør kapitalisere på. Rapporter antyder også, at United kan købe ham i januar. Derfor er det en mulighed, som de bestemt bør overveje.

Liverpool har dog også vist interesse, men deres senest køb af Diogo Jota antyder, at United vil passe bedre, da Dembele dermed vil få mere spilletid.