FC Barcelona har længe været kædet sammen med Raheem Sterling, men nu overvejer den catalanske klub en anden mulighed.

Raheem Sterling har i lang tid lignet en mand, der var på vej til FC Barcelona, men dette kan der nu blive lavet om på.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona vil styrke defensiven med Chelsea-profil

Ifølge SPORT har Barcelona valgt også at rette blikket mod Chelseas Christian Pulisic, som de ser som et godt alternativ til Sterling.

Flere spanske kilder beretter ifølge SPORT, at Chelsea er åbne for at udleje Pulisic, der for nylig vendte tilbage efter en længerevarende skadespause.

Chelsea har bestemt ikke mangel på muligheder i angrebet, hvor de kan trække på både Hakim Ziyech, Hudson-Odoi, Timo Werner, Romelu Lukaku og Kai Havertz.

I Barcelona forholder det sig stikmodsat, da de er hårdt ramt af skader, og derfor har nyudnævnte Xavi meget få spillere at trække på til angrebet.

På nuværende tidspunkt er både Ousmane Dembélé, Ansu Fati, Martin Braithwaite samt Sergio Agüero ude. Sidstnævnet ventes ude i minimum tre måneder.

Da Barcelona har meget begrænsede muligheder i angrebet, er de ivrige efter at hente forstærkninger til truppen allerede i det kommende transfervindue i januar.

En af de spillere, som de har været kædet sammen med, er som tidligere angivet Manchester Citys Raheem Sterling.

Der har dog været forlydender om, at Manchester City kun er interesserede i at udleje Sterling, hvis der indskrives en obligatorisk købsoption i kontrakten.

Dette skulle den catalanske klub ikke være interesseret i, og derfor er de begyndt at se efter andre muligheder, hvilket har fået dem til at kigge på Christian Pulisic.

LÆS OGSÅ: Medie: Juventus-profil tilbudt til Barcelona

I denne sæson er det kun blevet til 180 minutter fordelt på fire kampe for Christian Pulisic. I de fire kampe er det lykkedes ham at bidrage med et enkelt mål.