Præsidenten i FC Barcelona valgte i går at knytte nogle ord til Super League, hvor han blandt andet kunne fortælle, at det var Premier League-klubberne Manchester United og Liverpool, som var de sande bagmænd.

LÆS OGSÅ: Agüero udtaler sig om Messis fremtid

I takt med, at idéen om en udbryderliga mødte mere of mere kritik, valgte Big Six-klubberne hurtigt at trække sig igen, hvilket man dog ikke kan sige om Barcelona, Real Madrid og Juventus, som endnu ikke har meldt ud, at de trækker deres støtte til projektet tilbage.

Det tyder da heller ikke på, at FC Barcelona kommer til at fjerne sit navn fra hatten, da Laporta, som i stedet mener, at ovennævnte klubber fortryder at have trukket sig fra European Super League.

“Liverpool og Manchester United var de rigtige grundlæggere af Super League. De engelske hold var drivkraften bag, men de blev bange, da UEFA lagde pres på dem. Jeg tror, de fortryder den beslutning nu, hvor UEFA har trukket sine trusler mod Barcelona, Real Madrid og Juventus tilbage,” siger Laporta ifølge Samuel Marsden fra ESPN.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Han understreget endvidere, at Super League fortsat lever i bedste velgående, og at de resterende klubber har valgt at gøre “kommunikationen om turneringen mere professional og med en mere magtfuld presseafdeling”.