FC Barcelona-spilleren kræver en højere løn, og angiveligt står to Premier League-klubber klar til at give ham det.

Ronald Araujo har en kontrakt med FC Barcelona, der løber frem til 2023. Det er dog en kontrakt, som den catalanske klub arbejder på at forlænge.

LÆS OGSÅ: Manchester United tilbudt Barca-profil i byttehandel

For at overbevise den unge forsvarer, er Barcelona dog nødt til at give ham en betydelig lønforhøjelse. Han er nemlig ikke tilfreds med, hvad han i øjeblikket tjener, lyder det fra spanske SPORT.

Araujos nuværende løn er en af de laveste i Barcelona. Det hævdes tilmed, at nogle af hans holdkammerater tjener ti gange så meget, som han gør.

Det er han selvsagt ikke tilfreds med, og derfor ønsker han en markant lønforhøjelse, hvis han skal forlænge sit ophold på Camp Nou. Ønsker Barcelona ikke at gøre dette, overvejer han tilsyneladende at forlade klubben.

Hvis ikke den catalanske klub er i stand til at overbevise Ronald Araujo, har han flere andre bejlere. Ifølge SPORT er både Chelsea og Liverpool klar til at byde på ham næste sommer, hvor han vil have et enkelt år tilbage sin kontrakt.

De to Premier League-klubber er villige til at give ham en kontrakt med betydeligt bedre personlige vilkår. Dermed kan Araujo få sin lønforhøjelse, såfremt han beslutter, at et skifte fra La Liga til Premier League er det rette.

Det menes dog, at den 22-årige forsvarer fortsat er åben for at fortsætte på Camp Nou. Det ændrer dog ikke på det faktum, at det kræver, at Barcelona tilbyder ham en betydelig lønforhøjelse.

I denne sæson er det hidtil blevet til 14 kampe for Araujo, hvoraf otte af dem har været fra start. Han har desuden scoret et enkelt mål.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca har budt 300 millioner på tysk landsholdsspiller

Den 22-årige forsvarer har dog haft flere mindre skader i denne sæson, der potentielt kan udvikle sig i en mere bekymrende retning.