Manchester United er fortsat meget interesserede i at hente Frenkie de Jong, men de to klubber er endnu ikke blevet enige.

De to klubber er fortsat i dialog om en potentiel handel om Frenkie de Jong, men de har dog endnu ikke formået at blive enige.

LÆS OGSÅ: Christian Eriksen overvejer tilbud fra disse to klubber

Den engelske klub har afgivet flere bud på den hollandske midtbanespiller, som er blevet afvist af Camp Nou-klubben.

Nu lyder det dog, at det ikke kun er Manchester United, der er kommet med forslag. Angiveligt har Barcelona foreslået Manchester United en byttehandel.

Den spanske klub har nemlig et stort ønske om at styrke deres defensiv, hvortil de har udset sig flere forskellige spillere.

Ifølge The Sun har de også gjort sig tanker om at hente en forsvarer i Manchester United, såfremt den engelske klub var åben for en byttehandel.

Det har fået dem til at foreslå, at De Røde Djævle kunne vælge at inkludere Harry Maguire i en byttehandel, hvor De Jong bliver sendt den anden vej.

Til trods for, at Maguire ikke har haft den bedste sæson i sin karriere i 2021/22-sæsonen, har den engelske klub ikke vist interesse i at give slip på ham.

LÆS OGSÅ: Nyt bud afvist: Barcelona vil ikke sænke prisen på De Jong

Af denne grund har de også afvist tilbuddet fra Barcelona om, at de kunne inkludere ham i en byttehandel, hvor den unge hollænder bliver sendt den anden vej.