Det er ikke hver dag, man hører om, at Barca holder øje med unge spillere, som spiller for en dansk klub. Efter sigende holder de dog øje med FC Københavns unge supertalent Roony Bardghji på blot 15 år. Det skriver B.T.

LÆS OGSÅ: Barca-stjerne runder snart ny milepæl

Han menes at være et af Europas absolut største talenter, og indtager rollen som kantspiller. Inden han fyldte 15 år lykkedes det ham at blive topscorer i den danske U17-liga med 15 mål. Hans flotte præstationer har medført, at han nu er blevet rykket op i FCK’s U19-trup.

Barca har allerede fulgt Roony Bardghji, der har syriske rødder, gennem noget tid. Sidste år blev han endda inviteret til prøvetræning på La Masia, men det endte coronapandemien dog med at sætte en stopper for. På trods af dette, har Barca fortsat en stor interesse for den unge svensker, som de efter sigende vil forsøge at bringe til Barca til sommer.

Ifølge danske B.T: kan det godt gå hen og blive dyrt for Barca. Den danske avis skriver nemlig, at han kan ende med at blive solgt for hele 75 millioner kroner. Det er rigtig mange penge for en spiller, der er blot 15 år gammel. Ydermere er det også svært at se, hvor Barca skulle få pengene fra til a foretage et sådant køb.

LÆS OGSÅ: Medie: Så meget fik Barcelona for Luis Suárez

Det er dog ikke blot Barca, der har udvist interesse for Roony Bardghji. Det har både Bayern München og Ajax nemlig også. B.T. skriver, at det dog er planen, at han skal fortsætte i FC Købehavn indtil videre, men det kan det rette bud naturligvis nemt lave om på.