Jadon Sancho har hele tiden været Manchester Uniteds førsteprioritet i dette transfervindue. Desværre har de ikke kunne nå til enighed med Borussia Dortmund.

Den tyske storklub har gjort det klart, at de vil have 108 millioner pund for det 20-årige talent – og det er Premier League-klubben ikke villige til at betale for ham.

Flere potentielle alternativer

Alternative muligheder har været spillere såsom Douglas Costa og Ivan Parisic, der begge har været angivet som mulige indkøb.

At skrive under med Dembele virker dog umiddelbart som deres nuværende førsteprioritet, hvorfor en permanent aftale kan komme på tale.

Franskmanden har haft store problemer med at få regelmæssig indflydelse i Barcelona, siden han kom til klubben i 2017 som en erstatning for Neymar.

Diverse skader har hærget hans tid på Camp Nou, og det hævdes, at Barcelona er klar til at skære ham fra mandskabet. Der har været flere rapporter om, at Barcelona og United har været i forhandlingerne om en mulig aftale.

Ramon Planes nægter forhandlinger

Men Barcelonas Ramon Planes har dog nægtet, at disse forhandlingerne overhovedet har fundet sted, og at han ser Dembele som en del af fremtiden i Barcelona.

“Først og fremmest; der er ingen forhandler med Man Utd i øjeblikket. Det kan jeg klart benægte. Han er en spiller, vi regner med, og vi kender hans potentiale. Vi håber, at vi i denne sæson vil se ham fra hans bedste side.”

Barcelona er dog stadig på udkig efter en angrebsspiller. Der har været mange rygter om, at Memphis Depay er på vej til den spanske storklub.

Da Planes blev spurgt ind til mulige nytilkomne spillere, før mandagens deadline, havde han ikke meget at sige.

“Vi har et godt hold, der spiller godt. Der er altid hold, der skal styrkes. Vi arbejder med træneren, og har daglig kommunikation.”

“Offensivt set er der stort potentiale, mens der defensivt er en kende svagere. Vi vil arbejde til sidste øjeblik, og gøre det bedste for klubben. Hvis der kommer nogen, der kan være gode…. Vi vil ikke signe bare for at signe.”